Stressgevoelens?

Stressgevoelens?

Amsterdam – Heb je het gevoel van constant aan te staan, zonder dat je de uit-knop kan vinden? Heb je voortdurend het gevoel dat je vermoeid bent? Slaap je niet meer goed, heb je moeite met concentreren, vergeet je vaak dingen? Als je dit herkent, kan het zijn dat je teveel stress hebt!

Iedereen kent stress in zijn leven, stress houd je scherp en meestal kun je goed herstellen van stress. Maar als stress langer aanhoudt, dan krijgt je lichaam continu een seintje dat er gevaar is. Je merkt in deze fase dat het niet goed gaat en je krijgt klachten op zowel lichamelijk als op geestelijk gebied. Als je te lang last hebt van stress en je lijf zich niet kan herstellen van stress, kun je een burn-out krijgen. Een burn-out kan verschillende oorzaken hebben, bijvoorbeeld constant een te hoge werkdruk, problemen op je werk of spanning in je gezin. Het kan ook zijn dat je ziek bent of mantelzorger bent voor je zieke partner, een ziek familielid of vriend en dat dit veel van je vraagt. Een burn-out gaat doorgaans niet vanzelf over door rust te nemen, zonder een effectieve begeleiding kunnen de burn-out klachten aanhouden, of na een ogenschijnlijk herstel weer terugkomen. Een effectieve begeleiding kan voorkomen dat de mogelijke klachten verergeren zoals bijvoorbeeld depressieve gevoelens, faalangst, angsten, vermoeidheid, chronische rugklachten, slaapproblemen, oorsuizen of concentratieproblemen.

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart, erkend Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut (BATC) en erkend Registercounselor ABvC®. Ik voer met liefde en passie mijn vak uit. Het is mijn missie om mensen te begeleiden om weer de balans te vinden en ze weer in hun eigen kracht te laten staan. Ik ben als therapeut opgeleid in meervoudige natuurgeneeskundige vaardigheden en heb een diploma HBO medische basiskennis die voldoet aan de criteria. Veel zorgverzekeraars vergoeden (een deel) van de behandeling. Dit is afhankelijk van de soort zorgverzekeraar en zorgpolis. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging BATC, ABvC® en RBCZ.

De holistische begeleiding die ik bied is gericht op reductie van stress, we gaan samen op zoek naar de onderliggende oorzaken en hoe je er anders mee om kan leren gaan. We kijken niet alleen naar het oplossen of reduceren van stress, maar gaan ook op zoek naar datgene waar jij van binnen blij van wordt. Dit om te voorkomen dat je terugvalt in oude patronen. Ik bied je de ondersteuning aan om je leven zo in te richten dat het bij je past op jouw voorwaarden, zodat je weer energie krijgt van hetgeen wat je doet.

Daarnaast is de begeleiding gericht op ondersteuning van de mogelijke fysieke en psychische klachten en het opbouwen van de vitaliteit, levenskracht en veerkracht. Dit om het evenwicht en de balans weer te herstellen. Naast de gesprekken ondersteun ik het proces naar behoefte met bloesemremedies, spagyriek complexen, etherische olie of healing. 

Consulten worden gegeven zowel in Lelystad als in Amsterdam.
Sessies kunnen behalve in persoonlijke gesprekken ook plaats vinden via skype.

← Terug naar overzicht artikelen